Terrasse og rum i haven

Vi anbefaler at dele haven op i flere mindre terrasserum, forbind de nye rum med stisystemer af f.eks. grus og skærver og skab derved naturlige plante- og græsarealer!

Se et blandet udpluk i billeder, og bliv inspireret til nye ideer og løsningsforslag, nedenfor på siden.

På steder hvor vi normalt trives meget, som ved og omkring en terrasse, betyder overfladen alt! Der findes rigtig mange anlægsprodukter at vælge imellem, og vi står altid klar med gode råd og faglig vejledning.

En udendørs overflade skal kunne modstå vandets nedslidning, vinterens minusgrader, solens kraftige uv stråler og ivrige planterødder året rundt. Ligeledes er hverdagens kemikalier som fedt, olie, brændstof osv. med til at udfordre en regelmæssige vedligeholdelse i vores uderum og hvis det skulle ske... så skal det jo kunne renses væk! En højkvalitets, sammensmeltet porcelænsoverflade, er resistent overfor næsten alt!

Skal du i samme omgang have anlagt en ny græsplæne eller forbedret din eksisterende, er det naturligvis også noget, vi kan assistere med.

Beton- sten, fliser og kantsten

Betonfliser i meget store størrelser deler store arealer på en elegant måde. Betonprodukter er stærkt og der findes størrelser for enhver smag.

Keramiske terrassefliser

Havefliser i 100% porcelæn, tilhøre kategorien langtidsholdbare belægningstyper og kvaliteten, som vi betaler for, vil først rigtigt træde frem efter nogle år.  Keramiske terrassefliser ændre heller ikke farve, de vedvare det fine og rene udtryk.

Keramiske terrassefliser laves i store størrelser, f.eks. kunne dimension til terrassen være 60x60 cm, 90x45 cm eller 60x120 cm. Der er mange muligheder og vi gerne hjælper hele vejen, spørg endelig.

Hos Anlægsgartnerne Næsbjerg Havecenter gør vi en indsats for at være up-to-date med nye produkter, nye anlægsmetoder og lang holdbarhed. Det skal give mening at investere lidt mere.

Kontakt os i dag

Send en besked

Eller ring på tlf:

40 58 84 87

Hårdtbrændte klinker

Brændte klinker som udendørs belægningssten, er ensbetydende med alsidighed, og de hårdtbrændte klinker optager næsten ingen vand, hvilket gør dem mindre angrebet af alger og mos.

Klinker i haven, er en særdeles god investering og de egner sig godt som bindeleddet mellem havens terrasser og opholdsrum, og som bort omkring terrassens store fliseareal, men de gør sig klart bedst som belægningssten i indkørsler pga. deres holdbarhed og styrke.

Natursten som byggemateriale

Alle former for natursten kan bruges som byggematerialer, hvis de anvendes de rigtige steder.

Kampesten og stensætninger

Kampesten og store klippestykker fra stenbryd, bruges som fundament på bygninger, støttemure ved terrænspring og som dekorative elementer i opbygningen af b.la. Japanskinspireret haver og anlæg.

Naturstenfliser

Havefliser af natursten fås i alle tænkelige former og størrelser og kan bruges som dekoration eller til praktiske formål på alle mulige måder, f.eks. basalt- og granitfliser, som bevare begge overfladen ren og pæn og uden særlig vedligeholdelse, tilhøre de bedst-egnet naturstenstyper der findes i verden.

Vi har hos Anlægsgartnerne Næsbjerg Havecenter mange års erfaring med at lægge fliser og ser frem til endnu en spændende opgave.

Din lokale samarbejdspartner når du skal have anlagt ny have eller vedligeholdt grønne områder.

Kontakt os
A branch of a tree with green leaves.

Din lokale samarbejdspartner når du skal have anlagt ny have eller vedligeholdt grønne områder.

Vores ekspertise som anlægsgartner spænder bredt og vi klarer ikke kun traditionelt havearbejde, men kan f.eks. også lave havetegninger samt alle former for belægningsarbejde hertil, algerens mm.

Kontakt os nu på:

40 58 84 87

Ring og få en snak
med Torben Nielsen

40588487