Din professionelle anlægsgartner – Vi dækker alt fra Esbjerg, Varde, Bramming til Billund & Grindsted

Skal du have anlagt en ny, flot have, eller har du brug for hjælp til at rydde op i eller vedligeholde den eksisterende, så kontakt Anlægsgartnerne Næsbjerg Havecenter.

Haven er en vigtig del af din boligs ydre, og derfor er det vigtigt at holde den pæn, så rammerne omkring dit hjem er i top.

Før og efter billeder

Før

Efter

Før

Efter

Alsidig anlægsgartner

Hos Anlægsgartnerne Næsbjerg Havecenter er vi dedikeret til at skabe skønne udearealer med plads til afslapning, fordybning og beundring. Haven er et frirum for mange men kan hurtigt blive en stressfaktor i hverdagen, hvis den mangler en kærlig hånd og ikke fremstår, præcis som man ønsker.  

Uanset om din have trænger til et frisk pust af nyt liv, eller hvis du skal have anlagt en helt ny have, kan vi hjælpe med det! Vi har mange års erfaring som anlægsgartnere. Vores dygtige medarbejdere er specialister indenfor hver deres disciplin. De sørger altid for, at det resultat, som de leverer, er af allerhøjeste kvalitet, så din have bliver præcis så fortryllende, som du har forestillet dig.

Hvis du skal have anlagt en helt ny have, terrasse eller anlæg, hjælper vi gerne med idégenereringen og skitserer din drøm ned til mindste detalje, så der er en helt klar plan for projektet. Du skal blot fortælle os om dine ønsker, så vejleder vi om, hvordan vi bedst kan realisere dem. Vi kan assistere med både det grønne (vedligeholdelse af planter, træer, anlægning af græsplæner mm.) og det grå (belægning, terasser, indkørsler, betonanlæg, grus mm.). Ingen opgave er for stor eller for lille, for vi ved, at selv de mindste detaljer kan have stor betydning for helheden.  

Vi er din havekonsulent i Vestjylland og hvis du går med en drøm om forandring i din have, så er vi ikke længere end et opkald væk.

Fra havetegning til belægning

Hos Anlægsgartnerne Næsbjerg Havecenter finder vi i samarbejde med dig frem til, hvad du ønsker og hvad der er muligt i din have. Ligeledes kommer vi også gerne med forslag og ideer til, hvad der kan ske, af store eller små ændringer. Vi vil med glæde føre tegningen videre ud i din have til det færdige resultat.

Haven i fokus

Vi sætter stor pris på kvalitet frem for kvansitet og på at udføre vores arbejde korrekt efter normerne. Haven er et frirum for mange og derfor skal kvaliteten af det udførte arbejde være i top. Haven skal fremstå lige som du ønsker den og det hjælper vi dig gerne med.

Fullservice havearbejde

For os handler det ikke kom om det færdige resultat, det handler ligeledes om at du som kunde er tilfreds med det udførte arbejde og processen i hele projektet. Er du ikke tilfreds hører vi gerne fra dig og finder en løsning.

Din lokale samarbejdspartner når du skal have anlagt ny have eller vedligeholdt grønne områder.

Kontakt os
A branch of a tree with green leaves.

Din lokale samarbejdspartner når du skal have anlagt ny have eller vedligeholdt grønne områder.

Vores ekspertise som anlægsgartner spænder bredt og vi klarer ikke kun traditionelt havearbejde, men kan f.eks. også lave havetegninger samt alle former for belægningsarbejde hertil, algerens mm.

Kontakt os nu på:

40 58 84 87

Ring og få en snak
med Torben Nielsen

40588487