Pleje og vedligeholdelse

Din anlægsgartner året rundt. Få vores hjælp til vedligeholdelse af enkelte dele i haven, eller få hjælp til hele uderummet. Vi betjener private, boligforeninger og virksomheder på lige fod og vi prøver at følge med udviklingen indenfor bæredygtig miljøer og diversitet.

Ofte skal der ikke meget til at få skabt en wow-effekt i haven. Det kan f.eks. være, at skære kanter langs plænekanten, op-stamme nogle træer og buske. Klippe visne stauder ned fra vinter eller luge lidt ukrudt. Det er småting der kan gøre det og vi hjælper dig gerne. Om det er hele haven det skal have en tur eller at det kun skal ske nogle få ting, er helt op til dig.

Kvalitetsbeskæring af frugt-, bær- og solitær planter

Det findes mange måder at beskære på og det kan være nyt at finde den helt rigtige teknik... uden at det gøre mere skade end gavn. Hvornår på året det er bedst at beskære sine træer og hvilken sort tilhøre det gamle pæretræ i haven?, og egner træet sig til f.eks. topbeskæring? Det er gode spørgsmål og vores erfarne anlægsgartnere har et godt øje for beskæring og hjælper dig gerne med alt fra rådgivning, til beskæring af dine frugt- træ og espalier, samt vinterklip af buske, roser og stauder.

Hækklipning, busk- og plantepleje

Den flotteste hæk fås ved at klippe hækken to gange om året. Lyder dette uoverskueligt? Så hjælper vi dig også med dette. Vi klipper alle hække lige meget højde og brede. Ingen hæk er for stor eller for lille. Vi giver ligeledes gerne en hånd med, hvis din hæk skal klippes længere ind og eller ned. Hvis hækken er blevet grim og ikke kan redes med en omgang klip, kan det være en mulighed at klippe den helt i bund. Dette gælder dog ikke for alle slags hække. Ring og hør hvad den bedste løsning kan være for din hæk.

Udendørs rens og overfladerengøring med damp

Giftfri ukrudtsbekæmpelse er et område med stigende efterspørgsel og vi kan tilbyde vores kunder en kemikaliefri plan for det invaderende ukrudt, som f.eks. mælkebøtter, skvalderkål, brændenælde og tidsler som spreder sig kraftig og kommer gerne igen. Men 98 grader varmt vand og en motoriseret højtryksrenser, ændre på alt grønt... I dag servicere vi ikke kun lokale vandværker, skoler og kommuner, hvor netop klare målsætninger for et giftfri nærmiljøer, stod højt på prioritetslisten.

Nu er private haveejere også begyndt at søge alternativer til pesticid (som dræber planter) og insekticid (som dræber dyreliv) og flere boligejere finder interesse for de nye behandlingsmetoder.

Snerydning og glatføreordning

Vi udbyder saltning og snerydning i Varde, Nordenskov, Næsbjerg og kan tilbyde vinterservice, med 8 dages varsel. Ønsker du at komme med i ordningen, send venligst en mail til: bogholderi@nhavecenter.dk - Vagttelefon kontaktnummer tilgår ved tilmelding.

Kontakt os i dag

Send en besked

Eller ring på tlf:

40 58 84 87

Din lokale samarbejdspartner når du skal have anlagt ny have eller vedligeholdt grønne områder.

Kontakt os
A branch of a tree with green leaves.

Din lokale samarbejdspartner når du skal have anlagt ny have eller vedligeholdt grønne områder.

Vores ekspertise som anlægsgartner spænder bredt og vi klarer ikke kun traditionelt havearbejde, men kan f.eks. også lave havetegninger samt alle former for belægningsarbejde hertil, algerens mm.

Kontakt os nu på:

40 58 84 87

Ring og få en snak
med Torben Nielsen

40588487