Indkørsel, trappe og støttemur

Hos Anlægsgartnerne Næsbjerg Havecenter har vi stor erfaring med opbygning af anlæg som trapper, støttemure, indkørsler og lignede konstruktioner, som skal modstå f.eks. vandtryk, frost og kørsel med tung trafik.

En stærk bund

Vi er mestre i bundopbygning, overfladeafvanding og kantsikring af vores anlæg. Husk at det altafgørende for et køreareals holdbarhed, er selve bundopbygningen. Bunden gør indkørslen flot i overladen, mange år frem.

Stenmønster og fliseforband

Der mange kombinationsmuligheder når der skal lægges sten og fliser i uderummet. Brændte klinker kan f.eks. lægges i sildebensmønster og skabe et helt andet udtryk end klinker som ligges i halvforbandt og små aflange sten kan f.eks. bruges som bort og stisystem rundt i haven. Vi hjælper dig gerne med udvælgelse og faglig rådgivning.

Støttemur, trappe og rumdeling

En lodret genstand er anden dimension til rumskabelse. En lille læ mur eller halvmur i mursten, et træhegn mod naboen eller palisader og plantekummer ved og omkring terrassen, det er alle elementer til brug for udendørs rumdeling. Benyt fantasi og giv pergola, espalier, hegn og stakit en chance, når du designer dit nye uderum og løft haven eksklusivt, nemt og enkelt.

Næsbjerg Havecenter følger altid Normer for Danske Anlægsgartnere i vores opførelse af veje og kørearealer.

Kontakt os i dag

Send en besked

Eller ring på tlf:

40 58 84 87

Mange nye muligheder...

Coatede betonfliser er stærke og de holder sig pæne i flere år, sammenlignet med alm. betonsten. De forseglede (coatede) overflader, gør fliserne særlig modstandsdygtige overfor organiske materialer. Alger og mos nyder at bo i de bitte små porre og sprækker, de er hoved bagmændene der arbejder på nedbrydningen af selve overfladen og der begynder senere af opstå frostskader.

Der findes et hav af forskellige mønstre og kombinationer at lægge sten og fliser i. For at nævne nogle få kan en sten lægges i sildebensmønster og skabe et helt andet udtryk end en sten som ligger i halvforbandt. Betonfliser og natursten kan kombineres på mange forskellige måder. Klinker i indkørslen i forskellige liggemønstre er også en mulighed.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning, også hvis du eksempelvis i samme omgang skal have anlagt ny græsplæne, stier med grus og skærver eller belægning til en ny terrasse.

Din lokale samarbejdspartner når du skal have anlagt ny have eller vedligeholdt grønne områder.

Kontakt os
A branch of a tree with green leaves.

Din lokale samarbejdspartner når du skal have anlagt ny have eller vedligeholdt grønne områder.

Vores ekspertise som anlægsgartner spænder bredt og vi klarer ikke kun traditionelt havearbejde, men kan f.eks. også lave havetegninger samt alle former for belægningsarbejde hertil, algerens mm.

Kontakt os nu på:

40 58 84 87

Ring og få en snak
med Torben Nielsen

40588487