Idé, skitse og havetegning

Vores kreative team kan være behjælpelig med spændende løsningsforslag til enhver udendørs opgave. Vi tilbyder flere pakkeløsninger, som er specielt skræddersyet til den individuelle kunde og eller deres behov.

Betragt havetegningen som et kort over din have, med forskellige udvalgte rum- og færdselsoplevelser. En havetegning er også et rigtig godt redskab, for et vellykket samarbejdet, mellem anlægsgartner og haveejer. Det bliver nemmere for håndværkerne at beregne hele eller dele af projektet, når de kan se omfanget og det endelige resultat.

Pakkeløsning:

Det kan være svært at overskue de mange produktvalg og anvendelsesmuligheder og i hvilket omfang der er behov for skitse- og tegningsarbejde? Eller om det er noget det kan gøres på stedet. Her er et par eksempler, fra arkivet:

  • Vi ønsker højder og afsætning af terrasse og sti, en simpel skitse og faglige forslag for det videre forløb.
  • Vi mangler lidt idé til indretning, form og farve i et nyt terrasserum, med lidt inspiration til produktvalg og priser.
  • Vi har en plan, med målfast tegning og vi ønsker at fremlægge hele, eller dele af vores projekt for jer.

Har ovenstående indfriet jeres efterspørgsel, så kontakt med fordel Torben, på telefon 40588487 eller skriv en uforpligtende mail.

Havetegning og anlægsprojektering

Kontakt os i dag

Send en besked

Eller ring på tlf:

40 58 84 87

I vores lokale samarbejde med havearkitekt Sjouke Segers, udvikles der løbende mange kreative kvalitetsløsninger. Sjouke støtter os efter behov, ved små, som ved store og mere komplekse projekter, hvor Sjoukes ekspertise bidrager til vellykkede resultater.

Eksempel på projektforløb:

  • Sjouke besøger jer hjemme eller på byggepladsen. Ved en gennemgang af jeres uderum, bliver jeres mening, behov, ønsker og fravalg navngivet. Sjouke vil komme med idéer og inspiration på stedet. Efter behov bliver nogle af idéerne forklaret nærmere og med hjælp fra medbragte billeder og udvalgte materialeprøver, virkeliggør Sjouke de enkelte rums udtryk og oplevelse. Der tages et særligt hensyn til havens beliggenhed og uderummets eksisterende elementer, og det nære terræn og omgivende landskab.
  • Efter en godkendelse af tegningsmaterialet, vil udbyttet af vores kreative samarbejde blive samlet på et sted. Alle vigtige informationer fra opmåling, afsætning højder og lignede, vil så i henhold til behov, danne grundlaget for en samlet projektplan. For at gøre det nemmere at forstå en plantegning, følger der tit dokumenterende billeder eller en lille beskrivelse med. Følg mere af Sjoukes arbejde på smjhavedesign.dk

Der var mange ord og hvis du stadig mangler et klart svar på nogle spørgsmål, så hold ikke igen -  kontakt uforpligtende Torben på telefon 40588487 og eller skriv en mail.

Din lokale samarbejdspartner når du skal have anlagt ny have eller vedligeholdt grønne områder.

Kontakt os
A branch of a tree with green leaves.

Din lokale samarbejdspartner når du skal have anlagt ny have eller vedligeholdt grønne områder.

Vores ekspertise som anlægsgartner spænder bredt og vi klarer ikke kun traditionelt havearbejde, men kan f.eks. også lave havetegninger samt alle former for belægningsarbejde hertil, algerens mm.

Kontakt os nu på:

40 58 84 87

Ring og få en snak
med Torben Nielsen

40588487